VERZENDING /
RETOURNEREN
Image
VERZENDING

CORONA_UPDATE (!)
BEZORGING

Helaas bestaat er een mogelijke vertraging in de bezorging van online bestellingen. Als je pakket ons magazijn heeft verlaten ontvang je van ons een e-mail met de track&trace gegevens. Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben, adviseren wij je contact op te nemen met de vervoerder:

PostNL
klik op deze link

Bedankt voor je begrip in deze uitdagende tijden. Mocht je nog vragen hebben, bezoek onze contactpagina, we zijn er voor je.

VERZENDING

Je pakket wordt, indien op voorraad, binnen 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd.

NIET THUIS?

Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren.


RETOURNEREN

Herroepingsrecht

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je ons binnen de 60 dagen bedenktijd via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per e-mail of per post) laten weten dat je gebruik wenst te maken van je recht om de overeenkomst te ontbinden. Je kunt hiervoor het Modelformulier voor ontbinding / herroeping gebruiken.

Wij moeten de geretourneerde artikelen ook binnen de 60 dagen bedenktijd hebben ontvangen. Je kunt de artikelen retourneren per post.

De kosten voor retourzending van je bestelling zijn voor jouw rekening.

Mocht je iets willen retourneren, gebruik dan ons Online Retourformulier, dit is de meest duurzame optie. Indien papier toch je voorkeur heeft, download dan hier ons retourformulier.

Retourneren per POSTnl

De kosten voor retourzending van je bestelling zijn voor jouw rekening. We zijn niet verantwoordelijk voor producten die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je wel aan om de verzending te verzekeren voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, zodat je een bewijs van verzending krijgt.

Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn.

Plaats de items die je wil retourneren in de originele verpakking. Vul op het retourformulier het aantal en de retourreden per artikel in.
Voeg het ingevulde retourformulier toe en plak het retourlabel op de verpakking.
Breng je pakket naar een PostNL afleverpunt (zie retourlabel) en bewaar je ontvangstbewijs.

Let op: We accepteren alleen onbeschadigde artikelen die in originele staat verkeren, met aangehechte labels.

We sturen je een retourbevestiging per e-mail, zodra we je retour hebben ontvangen in ons magazijn. Als je retourzending voldoet aan de condities zoals vermeld in onze algemene verkoopvoorwaarden dan wordt binnen een week na verwerking van je retour het retourbedrag teruggestort via de door jou gekozen betaalmethode.

Terugbetaling

Als je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, betalen wij het voor het betreffende artikel betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wilt ontbinden aan je terug, mits we het betreffende artikel dan ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het artikel retour is gezonden.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we jou voor deze terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

Het is niet mogelijk om items om te ruilen.


Passen van artikelen

Tijdens de 60 dagen bedenktijd mag je een artikel gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen zodat je dat ook in een winkel zou kunnen doen. Je mag het artikel dus bijvoorbeeld wél passen, maar niet dragen.

Wanneer je een artikel terugstuurt dat door jouw toedoen is beschadigd, is gewassen, de labels zijn verwijderd, een artikel incompleet is of een product andere gebruikssporen bevat waaruit blijkt dat je het artikel verdergaand hebt gebruikt dan zoals hiervoor omschreven, dan ben je aansprakelijk voor de door jou veroorzaakte waardevermindering van het artikel. NSANE zal deze waardevermindering aftrekken van het aan jou te restitueren bedrag.

Ondeugdelijke artikelen

Naast je herroepingsrecht, heb je op grond van de wet recht op een deugdelijk artikel, of zoals de wet dat noemt ‘een product dat aan de overeenkomst beantwoordt’. Als dat onverhoopt niet het geval is dan kun je – afhankelijk van de omstandigheden – het artikel bijvoorbeeld ruilen of je geld terugkrijgen. Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met ons. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers.

Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

Klachten

NSANE streeft er naar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren ten aanzien van haar producten en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze telefonisch, per post of per e-mail richten aan:

NSANE
Gabriël Metsulaan 44
5611SR Eindhoven, Nederland
Telefoon: (0644) 889 246 (maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur CET)
E-mail: contact@nsane.com

Indien wij je klacht niet naar tevredenheid oplossen, kun je deze ook doorsturen naar een erkend geschillenorgaan via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn echter niet verplicht om aan alternatieve geschillenbeslechting mee te werken.