VOORWAARDEN
bestelling / betaling / verzending / retourneren
 • Hoe plaats ik mijn bestelling?

  Nadat je de aflever- en betaalgegevens hebt ingevuld, krijg je een overzicht van de gegevens die je hebt ingevoerd. Controleer deze informatie alsjeblieft goed. Je kunt fouten herstellen door terug te gaan in het bestelproces.

  Je plaatst een bestelling door op de pagina ‘Bevestigen’ op “BETALEN” te klikken. De overeenkomst tussen jou en NSANE komt tot stand op het moment dat wij een bevestiging hebben gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

 • Heb ik een account nodig om online te bestellen?

  Je hebt geen account nodig om te bestellen in de webshop. Met een account kun je echter wel oude bestellingen en de status van je huidige bestelling bekijken.

  Het aanmaken van een account is gemakkelijk en kan gedaan worden tijdens het afrekenen.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten of het werkt niet

  Als je je wachtwoord bent vergeten, druk dan op de knop 'wachtwoord vergeten' onder aan de inlogpagina om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

  Als je je e-mailadres invoert, ontvang je automatisch een nieuw wachtwoord. Als je (nog steeds) inlogproblemen hebt, neem dan contact op.

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen?

  Helaas kunnen we je bestelling niet meer wijzigen nadat je deze hebt geplaatst; dit betreft ook het veranderen van de maat en kleur van een item, het verwijderen van een item of het veranderen van het afleveradres.

  Wel heb je natuurlijk het recht om de volledige bestelling binnen de bedenktijd van 60 dagen te ontbinden. Je vindt hier meer informatie over je recht om de overeenkomst te ontbinden.

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Je hebt het recht om je bestelling voor levering te annuleren. We proberen echter wel om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden en het is dus mogelijk dat deze al onderweg is.

  Als je bestelling al onderweg is, kun je het pakket weigeren als het wordt afgeleverd. Je vindt hier meer informatie over je recht om de overeenkomst binnen de bedenktijd van 60 dagen te ontbinden.

Open all Close all
 • Hoe betaal ik voor mijn bestelling?

  Zodra je de afrekenpagina hebt ingevuld, moet je akkoord gaan met de algemene voorwaarden om te worden doorverwezen naar de betaalpagina. We accepteren verschillende betaalmethodes.

  Wij accepteren:

  Image
 • Is het veilig om online te bestellen?

  NSANE neemt je online veiligheid erg serieus. Persoonlijke en betaalinformatie is veilig en er worden geen gegevens verstuurd zonder versleuteling. Het beveiligen van je informatie heeft onze hoogste prioriteit.

  Alle bestellingen worden verzonden over een beveiligde internetverbinding via SSL (Secure Sockets Layer)-versleuteling en andere veiligheidsmaatregelen.

 • Wat is een CVC/CVV/CID?

  De beveiligingscode van de kaart (CVC/CVV/CID) is een extra drie- of viercijferige beveiligingscode die geprint is (niet in reliëf) aan de voor- of achterzijde van je kaart.

  De CVC/CVV/CID is een extra beveiligingsmaatregel om te bepalen dat je daadwerkelijk in bezit bent van je eigen creditcard.

 • Wanneer wordt de betaling in rekening gebracht?

  Als je kaart wordt geautoriseerd, wordt de betaling direct bij je in rekening gebracht en ontvang je een e-mail met de bevestiging dat je bestelling succesvol is verlopen.

  Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. We brengen (achteraf) geen kosten in rekening voor mislukte betalingstransacties.

Open all Close all
 • Wat is de status van mijn bestelling?

  Je wordt op verschillende momenten tijdens het verzendproces via e-mail op de hoogte gehouden van je bestelling.

  Als je een account hebt, kun je inloggen en bij 'mijn bestellingen' controleren wat de status van je bestelling is.

 • Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  We proberen pakketten binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling te verzenden, met uitzondering van weekends en feestdagen.

  Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail waarmee je je pakket kunt volgen tot aan je voordeur.

 • Kan ik mijn adres veranderen?

  Helaas kunnen we het afleveradres niet meer veranderen nadat een bestelling is verstuurd.

  We willen erop wijzen dat we het pakket niet opnieuw versturen indien je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

 • Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

  Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer via e-mail waarmee je je pakket kunt volgen tot aan je voordeur.

  Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog meer vragen of opmerkingen hebt over de verzending van je bestelling.

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Je pakket wordt binnen 3-5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling bezorgd. We verzenden onze pakketten met PostNL en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd.

  Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat hij/zij nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren.

  Let op dat we een afleveradres niet meer kunnen veranderen zodra de bestelling is verzonden. Bovendien versturen we je pakket niet nog eens als je het niet in ontvangst hebt kunnen nemen.

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Bij elke bestelling boven € 40,- is verzending gratis. Voor elke bestelling onder € 50,- wordt € 4,95 per bestelling in rekening gebracht.

  NSANE verzend pakketten uitsluitend met PostNL (standaard).

 • Wat kan ik doen als er iets mis is met mijn bestelling?

  Als je een verkeerd item hebt ontvangen of er ontbreekt iets, neem dan gerust contact op.

  Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder specifieke bestelnummers.

Open all Close all
 • Hoe stuur ik artikelen terug?

  Herroepingsrecht

  Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Dit wordt ook wel de bedenktijd genoemd.

  Om gebruik te maken van je ontbindingsrecht moet je ons binnen de 60 dagen bedenktijd via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per e-mail of per post) laten weten dat je gebruik wenst te maken van je recht om de overeenkomst te ontbinden. Je kunt hiervoor het Modelformulier voor ontbinding / herroeping gebruiken.

  Wij moeten de geretourneerde artikelen ook binnen de 60 dagen bedenktijd hebben ontvangen. Je kunt de artikelen retourneren per post.

  De kosten voor retourzending van je bestelling zijn voor jouw rekening.

  Mocht je iets willen retourneren, gebruik dan ons Online Retourformulier, dit is de meest duurzame optie. Indien papier toch je voorkeur heeft, download dan hier ons retourformulier.

  Retourneren per POSTnl

  De kosten voor retourzending van je bestelling zijn voor jouw rekening.

  We zijn niet verantwoordelijk voor producten die ten onrechte naar ons worden teruggestuurd. We raden je wel aan om de verzending te verzekeren voor de waarde van de artikelen die je terugstuurt, zodat je een bewijs van verzending krijgt.

  Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn.

  Plaats de items die je wil retourneren in de originele verpakking. Vul op het retourformulier het aantal en de retourreden per artikel in.
  Voeg het ingevulde retourformulier toe en plak het retourlabel op de verpakking.
  Breng je pakket naar een PostNL afleverpunt (zie retourlabel) en bewaar je ontvangstbewijs.

  Let op: We accepteren alleen onbeschadigde artikelen die in originele staat verkeren, met aangehechte labels.

  We sturen je een retourbevestiging per e-mail, zodra we je retour hebben ontvangen in ons magazijn. Als je retourzending voldoet aan de condities zoals vermeld in onze algemene verkoopvoorwaarden dan wordt binnen een week na verwerking van je retour het retourbedrag teruggestort via de door jou gekozen betaalmethode.

  Terugbetaling

  Als je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, betalen wij het voor het betreffende artikel betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wilt ontbinden aan je terug, mits we het betreffende artikel dan ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het artikel retour is gezonden.

  Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we jou voor deze terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

  Het is niet mogelijk om items om te ruilen.


  Passen van artikelen

  Tijdens de 60 dagen bedenktijd mag je een artikel gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen zodat je dat ook in een winkel zou kunnen doen. Je mag het artikel dus bijvoorbeeld wél passen, maar niet dragen.

  Wanneer je een artikel terugstuurt dat door jouw toedoen is beschadigd, is gewassen, de labels zijn verwijderd, een artikel incompleet is of een product andere gebruikssporen bevat waaruit blijkt dat je het artikel verdergaand hebt gebruikt dan zoals hiervoor omschreven, dan ben je aansprakelijk voor de door jou veroorzaakte waardevermindering van het artikel. NSANE zal deze waardevermindering aftrekken van het aan jou te restitueren bedrag.

  Ondeugdelijke artikelen

  Naast je herroepingsrecht, heb je op grond van de wet recht op een deugdelijk artikel, of zoals de wet dat noemt ‘een product dat aan de overeenkomst beantwoordt’. Als dat onverhoopt niet het geval is dan kun je – afhankelijk van de omstandigheden – het artikel bijvoorbeeld ruilen of je geld terugkrijgen. Als je een klacht hebt over een artikel dat je online hebt gekocht, neem dan contact op met ons. Stuur zo veel mogelijk gegevens mee, waaronder bij voorkeur specifieke bestelnummers.

  Als je een artikel hebt geretourneerd dat ondeugdelijk is, vergoeden we ook de retourkosten die je hebt moeten maken.

  Klachten

  NSANE streeft er naar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren ten aanzien van haar producten en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze telefonisch, per post of per e-mail richten aan:

  NSANE
  Gabriël Metsulaan 44
  5611SR Eindhoven, Nederland
  Telefoon: (0644) 889 246 (maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00
  Indien wij je klacht niet naar tevredenheid oplossen, kun je deze ook doorsturen naar een erkend geschillenorgaan via het Europees ODR Platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij zijn echter niet verplicht om aan alternatieve geschillenbeslechting mee te werken.

 • Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

  Als je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, betalen wij het voor het betreffende artikel betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien dagen na ontvangst van het bericht dat je de overeenkomst wilt ontbinden aan je terug, mits we het betreffende artikel dan ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het artikel retour is gezonden.

  Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt gekocht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we jou voor deze terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

  Helaas is het niet mogelijk om shirts om te ruilen.

 • Mag ik het shirt passen?

  Tijdens de 60 dagen bedenktijd mag je een artikel gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het artikel vast te stellen zodat je dat ook in een winkel zou kunnen doen. Je mag het artikel dus bijvoorbeeld wél passen, maar niet dragen.

  Wanneer je een artikel terugstuurt dat door jouw toedoen is beschadigd, is gewassen, de labels zijn verwijderd, een artikel incompleet is of een product andere gebruikssporen bevat waaruit blijkt dat je het artikel verdergaand hebt gebruikt dan zoals hiervoor omschreven, dan ben je aansprakelijk voor de door jou veroorzaakte waardevermindering van het artikel. NSANE zal deze waardevermindering aftrekken van het aan jou te restitueren bedrag.

 • Hebben jullie mijn geretourneerde artikelen ontvangen?

  Zodra we je geretourneerde artikelen ontvangen hebben, sturen we je een e-mail. Het kan wel even duren voordat we je retour hebben verwerkt. De terugbetaling volgt onverwijld en uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat je ons hebt laten weten dat je de artikelen wenst te retourneren,

  waarbij wel geldt dat we mogen wachten met terugbetalen tot het moment waarop wij het betreffende artikel daadwerkelijk retour hebben ontvangen of je kunt aantonen dat het artikel daadwerkelijk retour is gezonden.

Open all Close all